ויזת תייר לארה”ב – לצורך טיול או עסקים

ככלל, אזרח זר ממדינה אחרת המבקש להכנס לתחומי ארה”ב חייב בויזה; ויזה שאינה ויזת הגירה לביקור זמני או ויזת הגירה למגורי קבע. ויזות תייר הינן ויזות שלא למטרת הגירה ונועדו לאנשים המבקשים לשהות בארה”ב באופן זמני.


אם הנך מגיע במסגרת נסיעת עסקים, הויזה המתאימה לך היא B-1. אם הגעת לטיול פרטי והנאה בלבד, הויזה עבורך היא B-2 או צירוף של שתי הויזות הנ”ל, ויזת B-1/B-2.

הסיבות העיקריות לבקשת ויזת תייר לארה”ב הן:

  • עסקים (ויזת B-1)
  • טיול וביקור (ויזת B-2)

במשרד עו”ד דותן כהן יסייעו לך באיסוף כל הניירת והאינפורמציה הנחוצה, בכדי להבטיח ולהגדיל את סיכוייך לקבלת הויזה ולהכין אותך לכל הכרוך בהליך קבלתה. להלן רשימת המסמכים הבסיסיים הנדרשים לצורך הגשת בקשה לקבלת ויזת תייר:

מסמכים נדרשים לקבלת ויזת תייר לארה”ב

  • דרכון תקף – הדרכון שברשותך חייב להיות בר תוקף לתקופה של לפחות ששה חודשים מעבר לתקופת שהותך בארה”ב.
  • טופס (לבקשת ויזה שאינה ויזת הגירה) DS-160 מאושר
  • קבלה על תשלום אגרת הגשת בקשה
  • תמונות

ביחד עם המסמכים הסטנדרטיים הנדרשים, ייתכן שתידרש להמציא מסמכים נוספים. אנו במשרד עו”ד דותן כהן נדאג שתהייה מוכן כראוי. הינך מוזמן לקרוא בהמשך על המסמכים הנוספים שייתכן ותצטרך להשיג ועל התנאים להשגת ויזת תייר:

  • מבקרים מנויים מלקבל כל הצעת עבודה שהיא בארה”ב
  • כל הויזות מונפקות עם תאריך פקיעת תוקף, בתנאי שאינן מבוטלות או נפסלות; ויזה תהייה בתוקף רק עד מועד פקיעת תוקפה.
     יש לשים לב לכך שגם אם תוקף הדרכון פג והויזה עדיין תקפה, הרי שהויזה בתוקף. להבטחת כניסה לארה”ב שמור את הויזה התקפה שלך בתוך הדרכון שפג תוקפו בכדי להציגה. הנך רשאי להציג את הויזה שבדרכון פג-תוקף ביחד עם דרכון חדש, בר תוקף, לצרכי הכניסה והטיול ברחבי ארה”ב.

אינפורמציה נוספת שתזדקק לה:

  • סיבת נסיעתך ומטרת הטיול
  • הוכחת כוונה לצאת מגבולות ארה”ב בתום הטיול
  • היכולת הפיננסית לשאת בכל הוצאות הטיול

הקפדה על השלבים הרצויים בעת הגשת בקשה לקבלת ויזת תייר לארה”ב יכולה לקצר תהליכים ולהבטיח את השגת המטרה.

צור קשר עוד היום עם משרד עו”ד דותן כהן לכל שאלותיך הקשורות להשגת הויזה המיוחלת.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *