03-7534000    info@Visa-Law.co.il

הגירה לקנדה

משרדנו מטפל בתהליכי ההגירה השונים לקנדה, כולל מילוי טפסי בקשה, הארכת ויזות ואישורים, והשלמת מסמכים שאבדו.

אם ידוע לך כבר באיזה מסלול הגירה בחרת, יוכלו המומחים המשפטיים שלנו לעזור לך בהפיכת ההליך למהיר ופשוט, כולל ניהול כל הניירת הדרושה בכדי להצליח בקבלת אישור הגירה לקנדה.

האפשרויות להגירה לקנדה כוללות:

כניסה מהירה- עבור מועמדים מיומנים אשר רוצים להפוך לתושבי קבע בקנדה.

על המועמד להיות מוסמך כעובד מיומן במקצועות המבוקשים, או בעל ניסיון עבודה כעובד מיומן במקצוע מבוקש בקנדה. על מנת להחשב עובד מיומן, על המועמד להיות בעל נסיון של לפחות שנה אחת בעבודה במשרה מלאה, באותה העבודה, ב- 10 השנים האחרונות, וחובה שתהיה לו תעודת בגרות.

על מנת להגיע לרמת המיומנות הנדרשת במקצועות הדורשים מיומנות כגון- חקלאות, בניה וכיוצ”ב, המבקש חייב להיות בעל נסיון של לפחות שנתיים במשרה מלאה במהלך חמש השנים האחרונות.

על מנת להחשב בעל נסיון עבודה כעובד מיומן בקנדה בעבודות ניהוליות ובמקצועות טכניים, המבקש חייב להיות בעל נסיון של לפחות שנה אחת.

טפסי הויזה לכניסה מהירה דורשים מידע מפורט על העבודה של המבקש והשכלה אקדמאית וכן ידע בשפה האנגלית והצרפתית.

המועמדים מוערכים באמצעות שיטת ניקוד ונקודות מוענקות על בסיס המידע שנמסר על ידי המבקש. מועמדים עם הציונים הגבוהים ביותר מוזמנים להגיש בקשה לתושבות קבע.

ויזה זו זמינה עבור כל הפרוביצניות הקנדיות למעט קוויבק.

 

ויזת סטארט-אפ- עבור יזמים שרוצים לבנות עסקים חדשניים בקנדה (למעט קוויבק) ויהיו עצמאים. על המועמד להוכיח כי העסק נתמך על ידי ארגון מיועד ושהעסק עומד בדרישות בעלות. על המבקש להוכיח כי הוא עומד בדרישות השפה וכי יש מימון מספיק.

ויזה לעצמאים- עבור אנשים המבקשים להגר לקנדה (למעט קוויבק) ויהיו עצמאים. המבקש חייב להיות בעל נסיון בפעילות תרבותית או אתלטיקה ועליו להוכיח כי הוא מתכוון לתרום תרומה משמעותית לחיי התרבות ולאתלטים בקנדה, אפשרות נוספת היא שלמועמד יש נסיון בניהול חווה והוא מתכוון לקנות ולנהל חווה בקנדה.

תכנית עבור עובדים מיומנים בקוויבק- עבור מועמדים מיומנים המעוניינים לעבוד בקוויבק. בדומה לויזה מהירה, היישום דורש מידע מפורט על העבודה של המבקש ופירוט השכלה ותחומי כישורי שפה.

תכנית היזמות בקוויבק- עבור מועמדים המעוניינים להקים או לרכוש עסק בקוויבק. על המועמד להיות בעל נכסים של לפחות 300,000 דולר קנדי ונסיון בניהול עסק.

תכנית משקיעים בקוויבק- עבור עולים המעוניינם להשקיע בקוויבק. על המועמד להיות בעל נכסים בשווי של לפחות 1,600,000 דולר קנדי ונסיון בניהול, בין שאר הדרישות.

תכנית העצמאים בקוויבק- עבור מי שמעוניין להגר לקוויבק על מנת לייצר לעצמו עבודה. על המועמד להיות בעל נכסים של לפחות 100,000 דולר קנדי, ולפחות שנתיים נסיון כעובד עצמאי.

חסות משפחה- אזרחים או תושבי קבע של קנדה אשר מעל גיל 18 יכולים לחסות בני זוגם או ילדיהם ולהגר לקנדה. הורים וסבים יכולים גם להיות תחת חסות, עם זאת מספר המקומות מוגבל ל-10,000 מועמדים. קרובי משפחה אחרים, כגון אחים, יכולים להיות תחת חסות על בסיס מוגבל מאוד.

 

האפשרויות שלנו עבור מעבר לקנדה או ביקור זמני כוללות:

אישור עבודה- עבור אלה שרוצים לעבוד בקנדה על בסיס זמני. ישנם שני סוגים של היתרי עבודה- היתרי עבודה פתוחים המאפשרים לעבוד עבור כל מעביד זכאי בקנדה, והיתרי עבודה עבור מעסיקים ספציפיים המאפשרים לעבוד רק אצל מעביד ספציפי במסגרת זמן מסוים.

היתר לימודים- עבור אלו המבקשים ללמוד בקנדה. על המועמד להתקבל למוסד לימודים בקנדה, ועליו להוכיח כי יש לו מספיק כסף עבור תשלום שכר לימוד, הוצאות מחייה ותחבורה, וכן עליו להוכיח כי הוא שומר חוק ובריא.

אישור נסיעה אלקטרוני- עבור אזרחים ממדינות פטורות ויזה המבקשות לבקר בקנדה. הבקשה כוללת דרכון, כרטיס אשראי, ועל המבקש למלא טופס מקוון.

ויזת מבקרים- עבור אזרחים זרים ממדינות אשר אינן פטורות מויזה המבקשות לבקר בקנדה. אשרות מבקרים הן לכניסות מרובות אשר מאפשרות למבקרים להכנס ולצאת מקנדה מספר פעמים, או לכניסה חד-פעמית, המאפשרת למבקרים להכנס לקנדה רק פעם אחת.

צפו בווידאו הבא על החיים בקנדה

.

סרטוני ווידאו על הגירה לקנדה

וידאו: תוכנית ההגירה באמצעות לימודים

וידאו: כתבה בחדשות ערוץ 2 על המהגרים הישראלים לקנדה