03-7534000    info@Visa-Law.co.il

קבלת אזרחות קנדית ותושבות קבע

ניתן לעתור לקבלת אזרחות קנדית ותושבות קבע למשך שלוש שנים, באם הנך מתגורר שם למעלה מארבע שנים. צוות משרד עו”ד דותן כהן יכול לספק אינפורמציה חיונית ולסייע, שלב אחר שלב, בכדי להגדיל את סיכוייך לקבל אזרחות קנדית.

תנאים מקדימים לאזרחות קנדית

  • הנך תושב קבע
  • הנך בן 18 שנה או יותר
  • שליטה מספקת בשפה האנגלית או הצרפתית
  • ידע כללי על מערכת השלטון בקנדה, וכן התמצאות בחובות ובזכויות שמקנה האזרחות
  • אינך מהווה סיכון בטחוני
  • אינך בעל עבר פלילי
  • השתתפות בטקס השבעה

כאשר כל התנאים הללו יתקיימו, יוכל הצוות המקצועי להגיש את הבקשות למשרד הפנים הקנדי. הבקשות יעברו קודם לכן בדיקה לוודא שכל החומר הנחוץ צורף להן ושדרישת המגורים בקנדה במשך שלוש שנים אכן מולאה. בשלב הבא יעודכנו הלקוחות כי הבקשה הוגשה ואז יוזמנו לעבור מבחן באזרחות, כדי להוכיח את בקיאותם במבנה המערכת הפוליטית הקנדית.

ברוב המקרים, שהות פיזית מהווה דרישה מקדימה, אך במקרים מסויימים גם שהות שאינה פיזית היתה מספקת. תן לצוות המומחים שלנו לעזור לך לעמוד בכל הדרישות המקדימות לצורך התאמתך לקבלת אזרחות קנדית.

במשרדי עו”ד דותן כהן אנו מתמחים בדיני הגירה לקנדה ונוכל לסייע בעדך לבדוק האם הנך מתאים להגדרות של הסכם הסחר החופשי של צפון אמריקה, במסגרתו מאפשרים לעיתים לתושבי קנדה, בעלי מקצועות מסויימים, לעתור לקבלת רשיון עבודה אמריקאי. סוג ויזה זה ניתן להנפיק בגבול במשרד ההגירה האמריקאי מבלי להזדקק לאישור מוקדם ממשרד התעסוקה המקומי, והיא ניתנת לשנה עם אפשרות הארכה תמידית לשנה נוספת, מה שיכול להוביל גם, בסופו של דבר, לקבלת גרין קארד אמריקאי.

אנו במשרד עו”ד דותן כהן עושים כמיטב יכולתנו להשגת אזרחות קנדית ללקוחות המעוניינים בכך. הצוות המקצועי שלנו יספק לך תשובות מקיפות וממצות ויסייע בידך למשך כל הליך השגת האזרחות, שלב אחר שלב.

הסטטיסטיקה מראה שבשנים 2012 ו- 2013 קיבלו כ- 130,000-150,000 איש אזרחות קנדית.

המעוניינים לקבל מידע נוסף לגבי אזרחות קנדית מוזמנים ליצור קשר עם משרד עו”ד דותן כהן